www.trekhaken.comby antwerp auto shop

PERSBERICHT

(v 23/4/2012)

TREKHAKEN.com in Antwerpen gecertificeerd inbouwstation voor trekhaaksystemen

Vanaf 23/04/2012 is trekhaken.com uit Antwerpen een officieel gecertificeerd inbouwstation voor Thule trekhaaksystemen in personen- en bedrijfswagens.
Een verheugde Dhr. De Bruyn A., eigenaar van trekhaken.com , ontving het officiele certificaat en de gelukwensen afgelopen woensdag van Hendrik Louage, accountmanager van de fabrikant.
Of het nu voor werk is of voor vrije tijd, wie een trekhaak heeft, rekent er op dat auto en aanhanger of fietsdrager onder alle omstandigheden veilig en storingvrij functioneren.
Doordat wagens en caravans steeds complexer worden is het inbouwen van een trekhaak de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialistenwerk.
Voor een veilig en zorgeloos functionerend systeem is, behalve het juiste materiaal, vakkundige inbouw daarom onmisbaar.
De autobezitter die voor die zekerheid kiest, kan terecht bij een gecertificeerd Thule inbouwstation als trekhaken.com.
Dat kan desgewenst ook via het internet, via de website thuletrekhaken.be
Hier vindt de koper niet alleen snel de juiste Thule trekhaak en bijpassende bekabelingsset maar ook het dichtstbijzijnde inbouwpunt.
Alleen bij het gecertificeerde Thule trekhaak-inbouwstation krijgt de klant een uniek lange garantie van 5 jaar op zowel het systeem als op de inbouw.
Het Thule Towing partner concept, zoals deze formule internationaal heet, kent in Nederland al enkele tientallen aangesloten bedrijven en het aantal groeit.

De verbindende schakel
De eisen om Thule Towing partner te worden liegen er niet om.
Volgens trekhaken.com is dat terecht: Goedbeschouwd is een trekhaaksysteem (letterlijk) de verbindende schakel tussen auto en aanhanger en wie er mee onderweg is.
Moderne trekhaaksystemen moeten in de auto worden aangesloten op bijvoorbeeld rem- en stabilisatiesystemen en de parkeersensoren.
Om dan bij te blijven is het uitwisselen van kennis onmisbaar geworden.
We zijn blij dat het merk Thule dat inziet en zich daarin actief en open opstelt naar de garages; met een herkenbaar concept, het uitwisselen van kennis en advies, kwaliteitsproducten en een unieke garantie.
Echt partnerschap dus, waarmee ik mijn klanten die om een trekhaak vragen de beste service kan bieden. Dat gaf voor mij de doorslag.

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942.
Onder het motto Bring your life biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken.
Dak- en fietsdragers, dragers voor watersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen en bagagetassen en -koffers zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft.
Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com


Uw Trekhaak Is Onze Zorg !

terug naar overzicht


voor meer info mail of bel ons op.

www.trekhaken.com    Montignystraat 117   2018 Antwerpen    03 237 83 28